Ion Champ er markedets mest energieffektive luft og ioniseringsmaskin

Teknologien er revolusjonerende, med karbonfibre som produserer negative ioner på en svært effektiv måte, for sunn luft og renere inneklima. Ionisatoren reduserer effektivt antall luftbårne partikler for å rense luften i boliger- og næringsbygg opptil 40 m². Den kan brukes døgnet rundt for optimale resultater.

Ionisatoren kan brukes hjemme og på arbeidsplassen, den er liten og enkel å ta med seg, hvis du skal ut å reise. Brukes med 110V eller 240V (med adapter). 

Luftrensing med ionisering  Tradisjonelt er det vanligvis ansett at all uteluft er frisk. Men i dag har vi problemer med forurensninger fra gasser, bakterier, svovelforbindelser, kjemikalier og sporer, samt andre stoffer og partikler.

Naturen har sin egen metode for ionisering i luften. Når solens stråler passerer gjennom atmosfæren, blir oksygenet ionisert i luften ved å øke antall negative elektroner i oksygenmolekylets ytre elektronskall.

Prosessen danner syreioner som da kollapser og danner store oksygen partikler. Når oksygenpartikler kommer i kontakt med luftens forurensninger, fjernes et eller flere elektroner i et atom for å gi atomet en positiv ladning. Dette vil forandre egenskapene til forurensningene, som da vil endres, brytes ned eller elimineres helt.

Resultatet er partikkelfri ren luft, uten statisk elektrisitet.

Dette er en svært miljøvennlig prosess. Ionisatoren i Ionchamp har et veldig lavt energiforbruk og fungerer uten bruk av kjemikalier.

Renere luft  Ved å etterligne naturen og etterligne solens effekt på luften, så kan vår teknologi produsere oksygenpartikler som renser luften fra uønskede stoffer og partikler, nøytralisere lukt og gjør luften ren og sunn igjen. Rensningsresultater kan verifiseres ved hjelp av tekniske målinger på kjemiske forbindelser, partikler og ioner.

Livskvalitet  Vår ionisering gir deg mange helsemessige fordeler.  Å puste inn ren luft gjør at du blir mer opplagt. Studier viser at luften som er fylt med negative ioner, forbedrer tilstanden til de som sliter med høysnue, astma, tretthet, hodepine m.m.

Plages du av astma, allergi eller hodepine, eller er du lite opplagt og føler deg tung i kroppen? Ion Champ kan redusere problemene.

Med sin unike ioniseringsteknologi trekker den til seg uønskede partikler fra luften til papiret. Filteret som fanger opp smusset er av papir og skal kastes regelmessig. Nytt filter skiftes enkelt og rimelig.

Pris inkl. 6 papir og mva. KUN Kr. 1980,-